Εκδρομές

Πανέμορφοι προορισμοί

στην Αθήνα και γύρω περιοχές
tour

Δελφοί full day tour

από 330€

Μια ιδιωτική εκδρομή στους Δελφούς.Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο για να ξεκινήσετε αυτήν την υπέροχη περιήγηση στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Οι Δελφοί απέχουν περίπου δυόμιση ώρες από την Αθήνα, στον Παρνασσό και ήταν ένα αρχαίο θρησκευτικό ιερό αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα. Χτίστηκε τον 8o αιώνα π.Χ. Μετά την επίσκεψη στο χώρο των Δελφών, η επόμενη στάση είναι το μουσείο. Αξίζει να επισκεφτείτε το μουσείο καθώς τα εκθέματα συμπληρώνουν αυτό που είδατε στον χώρο και θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε καλύτερα τον ρόλο που έπαιζαν οι Δελφοί στην αρχαιότητα. Μετά την επίσκεψή σας στο μουσείο των Δελφών, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι την έξοδο του χώρου όπου θα σας περιμένει ο οδηγός σας.

tour

Αργολίδα full day tour

από 350€

Μια απίστευτη ολοήμερη ιδιωτική εκδρομή στην Αργολίδα. Ο οδηγός σας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο για να ξεκινήσει αυτή την υπέροχη ολοήμερη εκδρομή στις Μυκήνες και την Επίδαυρο. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει με μια γραφική διαδρομή μέσω του παραλιακού δρόμου από την Αθήνα προς τη Διώρυγα της Κορίνθου. Θα χρειαστείτε περίπου μία ώρα για να φτάσετε στην Κόρινθο όπου θα σταματήσετε για λίγο για να τη δείτε και να τεντώσετε τα πόδια σας πριν πάτε στη χερσόνησο της Πελοποννήσου. Θα περάσουμε τη γέφυρα που ενώνει τη στεριά με την Πελοπόννησο, περνώντας πάνω από το στενό κανάλι. Μετά τη σύντομη στάση η ξενάγηση συνεχίζεται προς τις Μυκήνες, μια από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας. Θα περπατήσετε κάτω από την περίφημη πύλη των Λεόντων μέχρι τη Μυκηναϊκή ακρόπολη και το παλάτι. Η περιήγησή μας θα συνεχιστεί οδηγώντας μέσα από τις πεδιάδες του Άργους προς την πόλη του Ναυπλίου. Αυτή ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας και διαθέτει ένα εντυπωσιακό βενετσιάνικο φρούριο το «Παλαμήδι». Αντί να ανεβείτε τα χίλια σκαλοπάτια στο φρούριο, ανεβείτε με το αυτοκίνητο και απολαύστε τη θέα του Ναυπλίου και του Αργολικού κόλπου. Από εδώ θα μπορείτε να δείτε και το νησί Μπούρτζι, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα οχυρωμένο κάστρο που φαίνεται να επιπλέει στη μέση του κόλπου του Ναυπλίου. Στο τέλος της ημέρας, ο οδηγός σας θα σας μεταφέρει πίσω στην Αθήνα.

tour

Μετέωρα full day tour

Τα Μετέωρα που σημαίνει «που αιωρούνται» είναι διάσημα για τα μοναστήρια τους που θαυμάζουμε στις κορυφαίες φωτογραφίες. Λέγεται ότι σε αυτές τις στήλες του ουρανού εγκαταστάθηκαν μοναχοί από τον 11ο αιώνα. Τα Μετέωρα είναι εγγεγραμμένα στα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς των πολέμαρχων της UNESCO. Μετά και από μια στάση στην Καλαμπάκα, με την πλούσια ιστορία και τα μνημεία θα επισκεφθούμε τις ιστορικές Θερμοπύλες, όπου έγινε η μάχη και άλλαξε την ροή της ελληνικής ιστορίας. Στο τέλος της ημέρας ο οδηγός σας θα σας μεταφέρει στην Αθήνα.

tour

Ολυμπία full day tour

Οδηγούμε κατά μήκος της Εθνικής Οδού προς Πελοπόννησο και φτάνουμε στο κανάλι της Κορινθίας ή αλλιώς στο κανάλι του Ισθμού που ενώνει το Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Μετά από μια σύντομη στάση για φωτογραφίες, συνεχίζουμε με περίπου 2 & ½ ώρες οδήγησης προς το χωριό Ολυμπία. Η Αρχαία Ολυμπία ήταν ένας αρχαίος ελληνικός ιερός χώρος αφιερωμένος στο πολεμικό πλοίο του Δία που βρισκόταν στη δυτική Πελοπόννησο. Η Ολυμπία έχει καταχωρηθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Τέλος, επιστρέφουμε στην Αθήνα.

tour

Αθήνα full day tour

από 180€

Ο οδηγός σας θα σας παραλάβει από το σημείο συνάντησης και θα ξεκινήσουμε αυτήν την ολοήμερη ιδιωτική ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας. Η πρώτη σας στάση θα είναι στο εξαίσιο Παναθηναϊκό στάδιο. Χτίστηκε το 1896 για τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πολύ εντυπωσιακό και αξίζει μια στάση. Μετά τη σύντομη στάση θα ξεκινήσουμε προς το Ναό του Διός, έναν κολοσσιαίο αρχαίο ναό που ήταν αφιερωμένος στον Δία, βασιλιά των Ολύμπιων θεών. Αργότερα θα δείτε τους Εθνικούς Κήπους για μια σύντομη στάση έξω από τη Βουλή των Ελλήνων. Οι παραδοσιακά ντυμένοι Εύζωνες φρουρούν έξω από το κτίριο και η αλλαγή της φρουράς είναι κάτι που πρέπει να δεις και να πάρεις μια αίσθηση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ο οδηγός σας θα σας περιμένει για να σας μεταφέρει στην Ακρόπολη. Το σημείο αποβίβασης βρίσκεται στην είσοδο του χώρου. Με την κάμερα στο χέρι και τα παπούτσια για περπάτημα, θα περπατήσετε μέχρι την τοποθεσία για να απολαύσετε την ομορφιά αυτών των υπέροχων κτιρίων. Δείτε τον Παρθενώνα, τα Προπύλαια, το Ερέχθειο και τον ναό της Αθηνάς Νίκης. Τα κτίρια στην Ακρόπολη θεωρούνται από πολλούς ως τα πιο εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα της αρχαιότητας. Η Ακρόπολη και ειδικότερα ο Παρθενώνας είναι το πιο εμβληματικό μνημείο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Συνεχίζει να στέκεται ως σύμβολο από πολλές απόψεις: Είναι το σύμβολο της δημοκρατίας και του ελληνικού πολιτισμού. Συμβολίζει επίσης την αρχή του δυτικού πολιτισμού και αποτελεί το σύμβολο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η επίσκεψή σας στην Ακρόπολη θα ολοκληρωθεί και η ξενάγηση θα συνεχιστεί με μια βόλτα στο νέο μουσείο (σε σύντομη κατηφόρα 10 λεπτών περίπου). Το νέο μουσείο της Ακρόπολης που άνοιξε το 2004 είναι ένα από τα νεότερα και ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην Ευρώπη. Στο τέλος της ημέρας ο οδηγός σας θα σας πάει πίσω στο ξενοδοχείο σας.

tour

Αθήνα half day tour

από 130€

Από την Ακρόπολη και την Πλατεία Ομονοίας μέχρι το μουσείο της Ακρόπολης, θα δείτε όλα τα διάσημα αξιοθέατα της αρχαίας και σύγχρονης Αθήνας σε αυτήν την πρωινή ξενάγηση. Ένα από τα πρώτα αξιοθέατα που θα δείτε είναι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων και το Προεδρικό Μέγαρο. Η πρωινή ξενάγηση της Αθήνας περιλαμβάνει και μια στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896. Είναι το μοναδικό στάδιο χτισμένο από λευκό μάρμαρο. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Ζάππειο και τον Ναό του Ολυμπίου Διός. Επιπλέον, θα περάσουμε από την Νεοκλασική Τριλογία της Αθήνας που περιλαμβάνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Ακαδημία Αθηνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη. Στη συνέχεια θα δείτε τον Εθνικό Κήπο, την Αψίδα του Αδριανού, την Εκκλησία του Αγίου Παύλου, την Παλαιά Βουλή, την Πλατεία Συντάγματος και τέλος την Ακρόπολη (επισκεφτείτε την πύλη Προπύλαια, τον Ναό της Αθηνάς Νίκης, τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο με τη Βεράντα των Κοριτσιών). Τέλος, υπάρχει η επιλογή όποιος θέλει να επισκεφτεί το μουσείο της Ακρόπολης.

Σούνιο half day tour

από 160€

Μια υπέροχη ιδιωτική περιήγηση μισής ημέρας στο ακρωτήριο Σούνιο. Ο προσωπικός σας οδηγός θα σας παραλάβει από το σημείο συνάντησης για να ξεκινήσετε την υπέροχη εκδρομή στο Σούνιο.Θα περάσουμε από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, και θα απολαύσετε την όμορφη παραλία που οδηγεί από την Αθήνα μέχρι το ακρωτήριο Σούνιο. Το ακρωτήριο Σούνιο είναι το νοτιότερο σημείο της Αττικής και βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος. Στην κορυφή του Ακρωτηρίου οι αρχαίοι Έλληνες έχτισαν έναν υπέροχο ναό για να τιμήσουν τον θεό της θάλασσας, τον Ποσειδώνα. Καθώς στέκεστε στο ακρωτήριο θα καταλάβετε εύκολα πόσο σημαντική τοποθεσία ήταν αφού βλέπει όλα τα πλοία που φτάνουν στην Αθήνα. Απολαύστε λίγο ελεύθερο χρόνο στην τοποθεσία για να εξερευνήσετε και στη συνέχεια επιστρέψτε στο αυτοκίνητο όπου ο οδηγός σας θα περιμένει να ξεκινήσει και να επιστρέψετε στην Αθήνα. Αυτή είναι μια από τις εκδρομές με την μεγαλύτερη ζήτηση από την Αθήνα και ένας υπέροχος συνδυασμός πολιτισμού, ιστορίας και εξερεύνησης. Στο τέλος της εκδρομής μας ο οδηγός σας θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Σε όλες τις υπηρεσίες παρέχονται

  • Κλιματιζόμενο όχημα
  • Ιδιωτική μεταφορά
  • Πρόσβαση WiFi
  • Εμφιαλωμένο νερό 
  • Mini ψυγείο 
  • Καλώδια USB & φορτιστές

Δεν περιλαμβάνονται

  • Κόστος ξενάγησης
  • Εισιτήρια εισόδου 
  • Φαγητό
el
Scroll to Top